Moto Kurye

Moto Kurye

Moto Kurye

Moto Kurye

HİZMETLERİMİZ ☎️0212 210 88 04 | ☎️0216 316 88 04

Moto Kurye Ne İş Yapar?

Moto Kurye Yoğun tempo ve hızlı yaşantıya sahip olan büyük şehirlerde en önemli ihtiyaçlardan birisi de istediğiniz evrak ya da paketinizin teslimatıdır. Yoğun tempolu iş hayatı, acil gönderiler ve özel paketlerin ulaşımı için artık size özel bir çözüm var; kurye. İstediğiniz paketi aynı şehirde yaşadığınız bir kişiye yollamak istiyorsunuz ancak bu paketi sizin ulaştırma şansınız yok mu? Yapacağınız şey hemen kurye firmamızı aramak ve paketinizin ulaşmasını sağlamak. İş hayatının yoğun temposuna artık zor yetişiyoruz, bu nedenle sıkıştığımız zamanlarda özel çözümlere ihtiyaç duyuyoruz. Bu özel çözümlerden birisi de

Kurye Kimdir?

Moto Kurye; mektup, posta, paket ya da her türden iletinin ulaştırılmasında çalışan kişidir. Kuryeler, posta servislerinden farklı olarak daha hızlı teslimat, kolay takip ve güvenlik gibi nedenlerle kullanıcılar tarafından tercih edilir.

Kuryenin Görev ve Sorumlulukları Nelerdir?

Kuryeler; yaya, bisiklet, motosiklet, binek otomobil ya da hafif ticari taşıt gibi yöntemlerle kullanıcıların postalarını iletmekle görevlidir. Bunun dışında kuryelerin görev ve sorumlulukları şöyle sıralanır;

  • Bağlı bulunduğu şirketin merkezinde ya da şubesinde operasyonel süreçlere katılmak,
  • Kullanıcıların iletilerini zamanında ulaştırmak ve geri bildirimlerini sözlü olarak almak,
  • Müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak.

Kimler Moto Kurye Olabilir?

Kuryeler, kullandıkları araçlara göre çeşitli sınıflara ayrılır. Motosiklet ya da bisikletli kuryeler bulunabilir. Bu nedenle de kuryelerin motosiklet, otomobil ya da kullanacakları ve sürücü lisansı da denen ehliyete ihtiyaç duyulan araçları kullanabilmeleri beklenir. Bunun dışında, kuryelerin özel bir sertifikaya ya da eğitime sahip olması beklenmez.

Kuryelerde Aranan Nitelikler Nelerdir?

Kuryeler, sürekli araç kullanmak zorunda kalabilir. Bu nedenle de sinirlerine hakim olmaları ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmaları beklenir. Bunun dışında kuryelerden beklenen nitelikler şöyle sıralanır;

  • A2 ya da B sınıfı gibi ehliyet derecelerine sahip olmak ve aktif olarak araç kullanabilmek,
  • Yoğun tempoda uzun saatler çalışabilecek mental ya da fiziksel güce sahip olmak,
  • Dürüst, çalışkan ve disiplinli olmak,
  • İyi diksiyona ve güçlü hitabete sahip olmak,
  • Güleryüzlü olmak ve müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak,
  • Deponun genel işleyişine ve yöneticilerin yönlendirmelerine uymak,
  • Askerlik hizmetini tamamlamış ya da muaf olmak,
  • Haftalık vardiya planını aksatmamak.

     
Moto Kurye Küreselleşen dünyada bilgisayar ve internet teknolojisinin gelişmesi özellikle büyükşehirlerde yaşayanlar için iş yaşamının yoğunlaşması ve trafikte geçirilen sürenin fazla olması ile birleştiğinde internet üzerinden yapılabilen işlemler yaygınlık kazanmıştır. Yiyeceği yemekten giyeceği kıyafete, hasta yakını için gereken ilaçtan telefon ve bilgisayar gibi teknolojik aygıtlara kadar bireyler pek çok ihtiyacı için internet olanaklarından yararlanmakta ve hizmetin ayağına kadar ulaşmasında ise kurye hizmetleri devreye girmektedir. Zamanla bir yere ulaştırması gereken paket için ayırabileceği yeterli vakte sahip olmayanlar gönderilerini ulaştırmak amacıyla da Moto kurye lerden yararlanmaya başlamıştır. Son yılların gözde mesleklerinden moto kurye nedir sorusunun cevabı da acil işi olan ancak yeterli zamanı olmayan kişilerin taleplerinde saklıdır. Moto kuryeler acil teslimatları hızlı bir şekilde gerçekleştirebilen kişilerdir.


Moto Kurye Hizmetlerinde Yüksek Hız Nasıl Sağlanıyor?


Motor kurye nedir sorusuna verilecek en temel yanıt kurye hizmetlerini yüksek hızda gerçekleştiren kişi şeklindedir. Teslimatta yüksek hız sağlamada hem kuryenin kendi yeteneklerinin hem de kullandığı araç ve cihazların payı vardır. Motorlu kuryeler çok iyi derecede motosiklet kullanabilen ve hava ya da yoldan kaynaklanan zor şartlarda dahi sürüş kabiliyetinde bozulma olmayan kişilerdir. Ancak hızlı motosikletli kurye kullanma yeteneğine sahip olmak tek başına yeterli olmadığından motorlu kuryelerin kullandıkları motosikletlerin de becerilerini ortaya çıkaracak teknik donanıma sahip olması gereklidir. Taşımacılık için uygun özelliklerde olmasının yanı sıra kazalara sebebiyet vermemek ve sık arızalanmasının önüne geçmek için motosikletlere düzenli bakım yapılmış olmalıdır.


MOTO KURYELER İÇİN TEKNOLOJİK ARAÇLARIN ÖNEMİ VE HİZMETLERİ...

Moto Kuryeler İçin Teknolojik Araçların Önemi


Moto kurye nedir sorusuna karşılık olarak motosiklet ile hızlı teslimat yapan kişi cevabı verildiği takdirde bu hızı sağlamanın yollarının neler olduğu da gündeme gelmektedir. Hızlı hareket edebilmenin bir koşulu iyi bir motosikleteli kurye sahip olmaktadır. Bununla birlikte moto kuryeler ileri teknoloji ürünü çeşitli cihazlardan yararlanarak adres bulma ve benzeri konularda kolaylık sağlamakta ve bu da daha hızlı bir şekilde hareket edebilmelerine olanak vermektedir. Kuryeleri görevlendiren firma açısından da teknolojik olanakların katkısı fazladır. Teknoloji sayesinde kuryenin bulunduğu nokta anlık olarak tespit edilebilmekte ve gönderi izlenebilmektedir.
 

Şehirlerarası kurye Hizmet sürelerimiz 

 Şehirler Arası Kurye hizmet seçeneklerimiz ile yollamış olduğunuz illerin mesafe ve aciliyetine göre teslimat sürelerimiz değişkenlik göstermektedir. Moto Kurye ile yapmış gönderiler, Arabalı Kurye ile yapacağınız gönderiler ve Uçak Kurye ile yapacağınız gönderileriniz mesefa ve hava koşullarına göre değişmektedir, daha detaylı bilgi için çağrı merkezimizi arayarak yetki personellerimizden öğrene bilirsiniz.

Ates Moto Kurye iletişim ve adresimiz

adres : kısıklı caddesi no 53 altunizade mahallesi üsküdar / istanbul

iletişim genel merkez :

☎️0212 210 88 04

☎️0216 316 88 04

acil irtibat : 0534 879 88 04 

info@ateskurye.com

web adresimiz : www.ateskurye.com