Vip Kurye

Vip Kurye

Vip Kurye

Vip Kurye

Vip kurye: Kurye Ne İş Yapar? Yoğun tempo ve hızlı yaşantıya sahip olan büyük şehirlerde en önemli ihtiyaçlardan birisi de istediğiniz evrak ya da paketinizin teslimatıdır. Yoğun tempolu iş hayatı, acil gönderiler ve özel paketlerin ulaşımı için artık size özel bir çözüm var; kurye. İstediğiniz paketi aynı şehirde yaşadığınız bir kişiye yollamak istiyorsunuz ancak bu paketi sizin ulaştırma şansınız yok mu? Yapacağınız şey hemen kurye firmamızı aramak ve paketinizin ulaşmasını sağlamak. İş hayatının yoğun temposuna artık zor yetişiyoruz, bu nedenle sıkıştığımız zamanlarda özel çözümlere ihtiyaç duyuyoruz. Bu özel çözümlerden birisi dir,

Vip Moto Kurye: 8 Senedir İstanbul’da hizmet ağımızı genişleterek ilerlemiş olduğumuz kurye sektöründe müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına yönelik birbirinden çeşitli ve yeni hizmetleri sizlere tanıtmaktayız. Özellikle İstanbul ilinde yer alması gerektiğini düşündüğümü Vip moto kurye hizmetimiz sizlere 7/24 kesintisiz olarak hizmet vermektedir. Peki, Vip kurye nedir? 

Vip kurye, teslimat süresi bakımından en hızlı kurye hizmetimizdir. Bizlerle iletişime geçtiğiniz andan itibaren Vip kurye, niz 20 ile 30 dakika içinde sizden alınmakta ve teslim edilme süreci ile toplamda bir saat içinde gerçekleştirilen kurye hizmetidir. Bizlerle iletişime geçtiğiniz anda, size en yakın olan Vip motorlu kurye, miz gönderinizi almak için hızlı bir şekilde adresinize hemen gelir ve yine aynı şekilde en uygun yolları kullanarak kuryenizi trafiğe takılmadan teslim eder. Acil olarak kurye hizmetinden yararlanmak istediğiniz zamanlarda oldukça sizlere yardımcı olan bu hizmetimiz, İstanbul içerisinde hava şartlarına ve teslimat mesafelerine göre 10 ile 60 dakika arasındaki zaman diliminde farklılık gösterebilir. Teslimatlar için kullanılan bu kuryemiz, tamamen size özel çalışacağı için sizden başka kimsenin kuryesini almadan direkt olarak size hizmet verir. 
 

  1. Vip Kurye Ücretleri

Vip kurye: Nedir sorusundan sonra en çok sorulan sorulardan biri de bu hizmetin ücretleri olmaktadır. Vip Motorlu kurye hizmetlerimizden faydalanmak isteyen kişiler normal kurye hizmetlerimize göre farklı bir ücret ödemektedirler. Bunun sebebi ise normal kurye hizmetlerimizde gönderilerin sıralı bir şekilde dağıtılması söz konusu iken Vip kuryede bu hizmetin yalnızca siz özel olarak yapılmasıdır. Zaman sizler kadar bizler için de çok önemli olduğundan bu hizmeti alma şartınızın zaman sıkıntısı olduğunu bildiğimizden dolayı sizlere en ekonomik çözümleri de sunmaktayız. 
 

  • Vip Kurye Hizmetlerimizden Kimler Faydalanabilmektedir? 


Vip kurye: Nedir, ücretleri ne kadardır sorularının ardından bu hizmetten kimlerin faydalanabileceğinden bahsedelim. Hizmetimizden aboneli müşterilerimiz gibi abonemiz olmayan müşterilerimiz de faydalanabilir. İhtiyacı olan herkes taleplerini bizlere ilettikten sonra kişilere en yakın kuryemiz kendilerine yönlendirilmekte ve müşterilerimizin işlerini hızlı bir şekilde yerine koymaktadırlar. Abone olmak isterseniz de sizlere sağlayacağımız avantajlar dâhilinde tüm kurye hizmetlerimizden daha uygun fiyatlara faydalanabilirsiniz.

 

  • Şehirlerarası kurye Hizmet sürelerimiz

 Şehirler Arası Kurye: Hizmet seçeneklerimiz ile yollamış olduğunuz illerin mesafe ve aciliyetine göre teslimat sürelerimiz değişkenlik göstermektedir. Moto Kurye ile yapmış gönderiler, Arabalı Kurye ile yapacağınız gönderiler ve Uçak Kurye ile yapacağınız gönderileriniz mesefa ve hava koşullarına göre değişmektedir, daha detaylı bilgi için çağrı merkezimizi arayarak yetki personellerimizden öğrene bilirsiniz.

Ates Moto Kurye iletişim ve adresimiz

adres : kısıklı caddesi no 53 altunizade mahallesi üsküdar / istanbul

iletişim genel merkez :

☎️0212 210 88 04

☎️0216 316 88 04 

acil irtibat : 0534 879 88 04 

info@ateskurye.com

web adresimiz : www.ateskurye.com